HOK-Elannon ABC-asematABC
Tankkaus

Tankkaus ABC-asemilla

ABC:llä tankkaus sujuu helposti! Löydä Sinulle lähin ABC automaattiasema, tankkaa edullisesti ja hyödynnä tankkausbonus S-Etukortilla.

Kaikki ABC-Asemilla myymämme polttoaineet ovat laadukkaita, rikittömiä ja niihin on valmiiksi sekoitettuna lain edellyttämä määrä biokomponenttia. Polttoaineet hankitaan luotettavilta toimittajilta.

Polttoaineet ja autoilu

Tankkausbonus

Asiakasomistaja tankkaa aina tolppahintaa edullisemmin, koska Tankkausbonus = rahaa asiakasomistajalle jokaisesta tankatusta litrasta. Maksettava summa kasvaa kuukauden bonusostojen mukana, sillä Tankkausbonus muuttaa kuukauden bonusprosentin senteiksi per litra.

Näin mm. ruokaostokset S-marketissa tai yöpyminen Sokos Hotellissa nostavat myös Tankkausbonuksen määrää. Ja tankkausostotkin kasvattavat kuukauden bonusprosenttia, vaikka niistä ei prosenttiperusteista Bonusta makseta.

Lue lisää

EkoFlex E85

Polttoainevalikoimaamme kuuluu ympäristöystävällisempi EkoFlex E85 -korkeaseosetanolipolttoneste, joka soveltuu Flexfuel -moottorilla varustettuihin autoihin. Se vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %.

Lue lisää

Mobiilitankkaus

Olethan jo ladannut ABC-mobiilin? S-Pankin asiakkaana voit tankata ABC-asemilla helposti mobiililla. Mobiilitankkaus onnistuu nyt myös S-Business -kortilla.

Lue lisää

Smart Diesel

Smart Diesel sisältää nyt uusiutuvaa suomalaista UPM BioVerno -dieseliä. UPM BioVernoa valmistetaan selluntuotannon tähteenä syntyvästä mäntyöljystä UPM:n Lappeenrannan biojalostamolla. UPM:n BioVerno kasvihuonekaasupäästöjä (CO2-päästöjä) huomattavasti, jopa 80 % verrattuna fossiiliseen dieseliin.

Lue lisää

Polttoöljy

Polttoöljyn tuoteselosteet ja käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät ABC-Asemat verkkosivustolta.

Lue lisää

Sähköauton pikalataus

Pikalataus on turvallista. Lataaja ja vastaanottava auto varmistavat keskenään yhteyden ja lataustason ennen kuin voimavirta kytkeytyy.

Lue lisää