Tankkaus

Tankkaus ABC-asemilla

ABC:llä tankkaus sujuu helposti! Löydä Sinulle lähin ABC automaattiasema, tankkaa edullisesti ja hyödynnä tankkausbonus S-Etukortilla.

Kaikki ABC-Asemilla myymämme polttoaineet ovat laadukkaita, rikittömiä ja niihin on valmiiksi sekoitettuna lain edellyttämä määrä biokomponenttia. Polttoaineet hankitaan luotettavilta toimittajilta.

Polttoaineet ja autoilu

Tankkausbonus

Asiakasomistaja tankkaa aina tolppahintaa edullisemmin, koska Tankkausbonus = rahaa asiakasomistajalle jokaisesta tankatusta litrasta. Maksettava summa kasvaa kuukauden bonusostojen mukana, sillä Tankkausbonus muuttaa kuukauden bonusprosentin senteiksi per litra.

Näin mm. ruokaostokset S-marketissa tai yöpyminen Sokos Hotellissa nostavat myös Tankkausbonuksen määrää. Ja tankkausostotkin kasvattavat kuukauden bonusprosenttia, vaikka niistä ei prosenttiperusteista Bonusta makseta.

Lue lisää

EkoFlex E85

Polttoainevalikoimaamme kuuluu ympäristöystävällisempi EkoFlex E85 -korkeaseosetanolipolttoneste, joka soveltuu Flexfuel -moottorilla varustettuihin autoihin. Se vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %.

Lue lisää

Mobiilitankkaus

Olethan jo ladannut ABC-mobiilin? S-Pankin asiakkaana voit tankata ABC-asemilla helposti mobiililla. Mobiilitankkaus onnistuu nyt myös S-Business -kortilla.

Lue lisää

Smart Diesel

Smart Diesel sisältää nyt uusiutuvaa suomalaista UPM BioVerno -dieseliä. UPM BioVernoa valmistetaan selluntuotannon tähteenä syntyvästä mäntyöljystä UPM:n Lappeenrannan biojalostamolla. UPM:n BioVerno kasvihuonekaasupäästöjä (CO2-päästöjä) huomattavasti, jopa 80 % verrattuna fossiiliseen dieseliin.

Lue lisää

Polttoöljy

Polttoöljyn tuoteselosteet ja käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät ABC-Asemat verkkosivustolta.

Lue lisää

Sähköauton pikalataus

Pikalataus on turvallista. Lataaja ja vastaanottava auto varmistavat keskenään yhteyden ja lataustason ennen kuin voimavirta kytkeytyy.

Lue lisää

Adblue ja Lasol

ABC Kaaren automaattoasemalta saa jatkossa tuttujen polttoainelaatujen: 95E10, 98E5 ja Dieselin lisäksi tankattua myös Eko-E85 -korkeaseosetanolipolttonestettä, sekä SCR-tekniikalla varustettujen dieselautojen NOx-päästöjen vähentämiseen tarkoitettua AdBlue -urealiuosta.

Automaattiaseman mittareilta 1 ja 2 (Lasol -mittari 7 ja 8 maksupäätteessä) saa tankattua suoraan auton tuulilasinpesunestesäiliöön Lasolia. Lasol on tankatessa valmiiksi laimennettua nestettä ja laimennussuhteessa on huomioitu vuodenaikojen vaihtuvuus. Tästä johtuen myös hinta Lasolissa muuttuu aineen ja veden suhteen mukaisesti. Lasol maksetaan polttonestetankkauksen mukaisesti mittarin 1 ja 2 yhteiseen maksutolppaan ja tankkauksen veloitus ja katevarmennus tapahtuu samalla kaavalla kuin polttonesteiden: kortilta veloitetaan vain automaatista saadun tankkauksen määrällinen summa.

Huomio! Tankatessa Lasolia maksutolpasta, valitaan mittari 7 tai 8, jotka ovat Lasolille varatut mittarinumerot.